söndag :)

hej hej det kommer att bli dålig uppdatering eftersom jag äär hos mina kusiner denna vecka , men jag ska försöka blogga minst en gång per dag :)! idag så hade vi barnkallas för min kusin som har fyllt 10 år :Dvi hörde 5-kamp och åt tårta:) sen for vi och badade på kvällen :) nu ska susse(min moster) försöka få mina kusiner att sova och sen ska vi se på film :) jag tror(hoppas) att vi ska se på breaking wind som är en parodi på twilight filmerna :D så vi ses/hörs imorgon :)
 

hej hej är hos kusinerna

hej jag åkte tåg ner till kramfors :) och sen så har vi chillat hela dagen :)
 

The cupsong

Av mig och jennifer


tråk.. :D

 

packar :)

hej hej nu har jag typ packat klart till semstern!!:D och dte  blev ganska mycket, typ, jaja nu är jag klar :)
 

#crazy

Haha med Salma och Jennifer


middag:)

idag blev det en fresh sallad :D mums!
 
 

måndag

hej hej har precis duschat:) vaknade vid halv 12 och gick upp och åt frukost och tvättade lite kläder som jag ska ha med mig på semestern, måste började packa ikväll:O tiden bara flygger förbi. Det känns som om det nyss blev sommmar...men det var 2 veckor sedan!! och om 2 veckor så ska jag på semester och på lördag så ska jag till min moster susse och vara där i en vecka med mina kjjusiner :) men jag kan berätta mer sedan för nu ska jag dra och träffa jennifer:) och salma och destinee och delicia ses:)

midsommar

heej hej är hemma  från en helt underbar helg med familj och vänner. det blev sång och dans och underbar mat! en lyckad helg blev det :) synd bara att det gick så fort... hoppas att nästa år blir lika roligt:)
 
 

summer makeup video :)


spagat?

 
jag kommer aldrig att kunna gå ner i spagat!!!! aj!!!  

nydaa

hej hej ska dra till nydala om en halvtimme med malin,tova,anton :) äntligen har vi fått lite sol!! nu börjar det kännas som om det vore sommarlov! :) så skönt!!
 

regn

jag och makun var på ica och köpte glass och då började det asregna så vi var fast, sen kom olof och jonia oss :)
 

naglar som jag har gjort :)

 
 

söndag

hej hej vaknade vid 11 kanske eller jag vet inte:) for på träning vid halv 1 när örjan och gabbi kom och hämtade mig:) sen kom jag hem och byte om och mötte destinee och leila och for till stan, dom skulle på bio och jag skulle till min kompis alexandra:) jag och alexandra hade jätte kul vi gic ut och gick och pratade om våra killproblem,, mm lång historia. men nu på kvällen har jag  skypat med malin och vi bestämde att vi skulle vara med varandra imorgon :9 men nu ska jag se på film så hejdå :)
 

Bio med Tjejerna :)


lycka:)

har precis pratat med pappa och rabis och få se rayan( som är i marocco) så underbart att få prata med dem :)
 

konfirmations video

hej berättar om min konfirmation och mina presenter :)

konfirmation

hej nu är jag konfirmaerad ( eller vad man nu säger) och jag håller på att göra en video som jag ska lägga upp sen :) men nu kommer lite bilder :)
 

Besatt :)


Konfirmation :)


konfirmarion imorgon(:

hej hej just nu gör jag mig iorfninf fr imorgon : asså typ tvättar ansiktet :9 jag har tvättat håret och nu har jag en ansiktsmask :)
 

tårtbak :)

hej hej nu har jag bakat 2 tårter till konfirmationen imorgon :) första tårtan har jordgubbs mouse och på andra lagret är det chocklad doppade jordgubbar men chocklad och uppe på är det grädde men chockladdoppade jordgubbar och marsipan blommor :) 
andra tårtan har hallonsylt på första lagret och jordgubbsmouse på andra och inte chocklad doppade jordgubbar uppe på:) jag tycker att de blev riktigt bra!!:)
 
 

kväll :)

sitter här i min onepice och njuter av lugnet :) ska upp klockan 8 imorgn också så..: bäst att tat lite lugnt nu på kvällen. ska sätta  på en film och dricka varm chocklad ses imorgon 
xoxo cisii :)
 

konfa:)

HEJ!:) har kommit hem från konfan. idag har vi övat på hur vi ska göra på konfirmationdagen, hur vi ska gå/sitta/säga:) det va kul sen efter lunch så sjöng vi och vid 2 så tog vi våra bilder(gruppbild och enskild) sen fick vi gå hem. men vi ska tillbaka klockan 09:00 imorgon:( såå tidigt!! vill ha sommarlov, på lördag så blir jag konfirmarad :) 
p.s jag ska prata om jagpärlan på konfan :)
 

sommarlov!!

hej hej första dagen på sommarlovet är snarrt slut..eller? jag har varit hos tandläckarn idag och sen for jag hem och bakade en syltkaka( kommer en bild sen) och nu ser jag på film och tv och tar det bara lugnt :)
 

slö kväll

hej hej det har varit en riktigt slö kväll, har sett på gg(gossip girl) hela knvällen ( typ :) och nu ska jag fortsätta :))
 

skolavslutning :)

hej hej idag har jag haft skolavslutning och jag sjöng!! jag var såååå nervööös!! men det gick bra! jag sjöng tears in heaven med eric clapton och olivia spelade piano :) så nu har jag gått ur åttan!! sommmarlov!!!! :) så najs!!
 

ny video

kommer snart en ny video, en skolavslutningsvideo :)))
 
 

ny video på youtube, kanske inte den bästa men...:)


konfa:)

hej hej vi hade övernattning på konfan och jag kom hem vid 2 ungefär:) vi hade jätte roligt, vi hade tårtbakar tävling igår och sen hade vi casino, där man kunde vinna och förlora godiar:) super skoj! sen idag så har 3 st från min konfa grupp döpts :) ooutan tvaikan ;) sen när jag kom hem så cyklade jag och jennifer hem till henne och hämtade badkläder för vi tänkte bada på umelagun, vi for hem till  mig innan vi skulle ditt och på vägen så ramlade jag med cykeln :( så jag skrappade upp båda knäna :( det gör jätte ont och nu kommer jag inte att kunna gå i klackeskor och mina knän kommer inte att  vara så fina till skolavslutningen :( men sådant är livet! nu ska jag sätta mig och se på film :) see ya:)

bio

hej hej idag har jag varit i kyrkan från 09:00-15:00 och klockan 16:00 for jag till stan för att träffa martin och vi gick och åt midda på eastern palace och det var super gott! efter det så gick vi till bion och såg after earth, martin tyckte att den var sisådär men jag tyckte att den var jätte bra! jag var typ rädd hela filmen, super bra!!

en dag med tovalaina!:)

hej hej efter skolan idag så for jag till nydala för att träffa tova. vi satt och pratade och badade benna:) sen kom vi på ideén att fara till ica maxi och shoppa. så vi cyklade ditt och jag hittade en vibrerande mascara för ändast 49,90kr!!!:D sen gick vi runt och kollade på olika saker, när vi skulle hem så började det spö regna!!:O så jag och tova ville inte cykla hem så vi ringde tovas mamma och undrade om hon kunde skjussa hem oss och det kunde hon!:)  så nu är jag hemma och jag är inte så värsta blött:) hurra!

Fruktsallad 🍇🍎🍑🍌


Söndag

Hej hej har kommit hem från stugan pch vi har precis ätit middag:) till middag blev det varma mackor och hemmagjord Rabarberkräm :) mums! Till efterrätt blir det något super gott!😊👍


house of night

 
   hej hej tänkte bara berätta om en serie som jag håller på och läser som är jättebra coh spänande!
house of night 'r den perfekta serien om man gillar vampyrer och änglar, kärleks historia och vänskap.
 
``välkomen till Zoey Redbirds värld.Den är väldigt lik vår egen vardag, man går i skolan, fikar med kompisarna eller har en nördkväll med Star War- filmer. Men det är också en värld där vampyrer lever helt öppet och fruktansvärda saker kan lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!``
 
serien handlar om Zoey Redbird som man får följa gemon alla böckerna och man får veta mer hon hennes liv, hennes  upp och ner gångar som vampyr och andra över askningar:)
 
bok 1: Vampyrens märke (Marked)
``Hostattackerna är det första tecknet på att Zoey håller på att bli något annat ä nen vanlig high school tjej. det andra tecknet är att en död kille står och väntar vid hennes skåp i skolan. Hans uppgift är att leta upp blivande vampyrer och märka dem med en månskära i pannan( vilket gör att alla vet att man är en vampyr). För att överleva förvandlingen så måste man genast lämna sitt vanliga liv, sina vänner och sin familj och ta sig till ett nattens hus´´
boken kom ut på engelska år 2007 och på svenska år 2009
 
Bok 2: Sveket(Betrayed)
`` Det känns som om Zoey har hittat sin rätta plats! I nattens hus passar hon in, den märkliga Nefret är hennes mentor, och hon har ett litet gäng trogna kopmisar. Plus två pojkvänner, vilket definitivt är en för mycket. Men förutom det känns det mesta bra. Den känslan förvinner snabbt när en mänsklig tonåring försvinner och efter några dagar återfinns död. Kroppen är tämd på blod och såren på hans kropp riktar misstankarna mot vampyrerna i Nattens hus.´´
 
Boken kom ut på engelska år 2007 och på svenska år 2009
 
 
Bok 3: Utvald(Chosen)
``Vem kan man lita på i Nattens hus? Mellan Zoey och hennes mentor Nefret råder ett pyskkrig där Nefret manipulerar Zoeys vänner att vända sig mot henne. Den ända Zoey kan anförtro sig åt är lustigt nog hennes ärkefiende Afrodite. Och vad har hänt med Stevie Rae? hon dog, men är inte död. Men hon är inte en ocool odöd, inte en vampyr, utan mer som en äckelzombie. Vad är hon egentligen- en vampyrzombie?´´
 
Boken kom utpå engelska år 2008 och på svenska år 2010
 
 
Bok 4: Svarta Ängel(Untamed)
``Livet suger verkligen! Förra veckan hade Zoey tre pojkvänner, ett gäng väldigt goda vänner och ett rent samvete. Nu har hon bara en katt kvar. På plussidan finns att iskalla Afrodite har börjat tina upp, att Stevie Rae är tillbaka(på sätt och vis) och att det börjar en ny elev på skolan, James Stark. Men riktigt stora saker är på gång¨: skolans rektor, Nefret, träffar en ny man som  passar henne perfekt. Han är inte gränslöst vacker, han är också gränslöst ond. Och hans barn är riktiga monster.´´
 
Boken kom ut på engelska år 2008 och på svenska i mars år 2010
 
 
Bok 5: Jagad(Hunted)
``Kalona, som ser ur som en överjordiskt vacker ängel med sina svarta vinga, lyckas trollbinda nästan alla i Nattens hus. Det är väldigt svårt att tro att någon som är så vacker kan vara så ond. Zoey blir också fascinerad, men lyckas ändå fly från skolan tillsammans med sina vänner och söka skydd hos de röda vampyrerna i tunnlarna under tulsa. Men Kalona och Nefret tänker inte låta henne koma undan, även om de har olika skäl att leta efter henne: Kalona vill vara tillsammans med Zoey- Neferet vill döda henne.´´
 
Boken kom ut på engelska år 2009 och på svenska år 2010
 
 
Bok 6: Frestad(Tempted)
``Kampen fortsätter: Den svarta ängeln Kalona är inte besegrad. Kommer Zoey att stå emot frestelsen när Kalona på alla sätt försöker locka på henne till sig? Dessutom har Stevie Raes röda vampyrer egna planer för framtiden. En framtid som hon tyvärr inte har någon del i. Och Zoeys ständiga killproblem? Tja,en gör slut och en...Försvinner.´
´
 
Boken kom ut på engelska år 2009 och på svenska 28 januari år 2011
 
 
Bok 7: Bränd(Burned)
``Zoey Redbirds hjärta är krossat och hon vill stannna på den Andra sidan för evigt. Den ende som kan nå Zoey är stark, hennes livvakt, men han har bara sju dagar på sig. Och det fösta han måste göra är att dö.. Men det finns ytterligare en person som skulle kunna hjälpa till- Zoeys bästa vän, Stevie Rae. Hon har en hemlighet som kan vara avgörande för att få tillbaka Zoey. Men är priset för att avslöja denna hemlighet är otroligt högt. Vad, eller vem, ska Stevie Rae välja?´
´
 
Bocken kom ut på engelska år 2010 och på svenska 7 juni 2011
 
 
Bok 8: Uppvaknandet(Awakened)
´´Neferet har återtagit sin position som Översteprästinna på Nattens Hus, Och har svurit att hämnas på Zoey. Men Zoey lever skyddad av vampyrerna på den skotska ön Skye och har inga planner på att lämna den. Hur ska Neferet locka hem henne? Kamske kan man utnyttja någon av hennes lojala vänner? För många andra väntar förändringar, instinkter väcks som leder dem in på nya vägar. Ond blir god och god blir ond. Vem kommer byta sida?´
´
 
Boken kom ut på engelska år 2011 och på svenska  1 oktober år 2011
 
Bok 9:Ödet (Destined)
 
jag har inte köpt boken och jag har inte läst den..:(
 
Boken kom ut på engelska år 2011 och på svenska den 15 juni år 2012
 
 
Bok 10:Gömd (Hidden)

jag har inte köpt boken och jag har inte läst den..:(
 

Boken kom ut på engelska den 16 oktober år 2012, den kommer ut på svenska den 3  juni 2013
 
 
 
jag vill bara säga att jag har gråtit/skrattat/dampat/älskat!!! dessa böcker!! jag tycker attden är helt perfekt för det händer alltid något nytt. jag har dock bara kommit till den åttånde bocken men jag älskar den verkligen:)!!! <3