med en kyss..jag dör.

'
såg nyss på romeo och julia och det är en helt underbar film! love it!

 

“Romeo:
If I profane with my unworthiest hand
This holy shrine, the gentle fine is this:
My lips, two blushing pilgrims, ready stand
To smooth that rough touch with a tender kiss.

Juliet:
Good pilgrim, you do wrong your hand too much,
Which mannerly devotion shows in this;
For saints have hands that pilgrims' hands do touch,
And palm to palm is holy palmers' kiss.

Romeo:
Have not saints lips, and holy palmers too?

Juliet:
Ay, pilgrim, lips that they must use in prayer.

Romeo:
O, then, dear saint, let lips do what hands do;
They pray, grant thou, lest faith turn to despair.

Juliet:
Saints do not move, though grant for prayers' sake.

Romeo:
Then move not, while my prayer's effect I take.
Thus from my lips, by yours, my sin is purged.

Juliet:
Then have my lips the sin that they have took.

Romeo:
Sin from thy lips? O trespass sweetly urged!
Give me my sin again.

Juliet:
You kiss by the book.” 
― William Shakespeare
 
 
 
"Vad är ett blott namn, skulle inte den blomma som vi känner som ros dofta ack så ljuvligt med ett annat namn."- william shakespeare
 
 
men det finaste/bästa citatet som jag gillar är nog i slutet av filmen när romeo ser julliet död och ska ta farväl av henne:
 
``Eyes, take your last!
Arms,take your last embrace!
And lips, O you the door of breath, Seal with a righteous kiss
A dateless bargain to engrossing death!``
 
 
 

naglar

hej hej har gått och fixat mina naglar idag :)

Hemma:(

Hej hej har varit hemma från skolan idag fö att igår så hade vi klassens dag och jag sprang och trampade snett:( så vi for till vårdcentralen och då fick vi fara till röntgen och senare akuten, det tog 4 timmar!! Men det vissade sig vara en kraftig stukning men det är svårt att gå så då fick jag vara hemma idag, vilket inte är så bra för jag hade svenska prov idag som jag missade:(


ögonbryn

igår var jag och mamma och fixade våra ögonbryn och de blev lite mörka men de blir säker super fina med tiden:) efter att vi hade varit hos wilmas så gick jag och var med martin:) vi hade super trevligt!!:)

avslutinings present

kolla vilken fin conceler jag fick av mamma i avslutings present:D är super glad över den och jag testade den idag och den är super bra!!

peel of?


lördag

hej hej kom just hem från att ha varit med destinee, jennifer och pär. vi började med att gå till nydala och et slutade med att vi gick en promenad i skogen :) det var en väldigt rolig kväll men jag har ont i fötterna och i rumpan :/ nu ska jag fortsätta att se på en film som heter what to expect when your expecting den var väldigt bra tycker jag men jag har bara sett halv så nu ska jag fortsätta att se så vi höres :)

fredag

hej hej jag och jennifer och filippa drog till nydala och jag och filippa badade :) sen for jag till mammas kompis för att äta go'maten och efterrätt:) efter det då cyklade jag och jennifer till ängarna för att möta sara, destinee och pär :) vi tänkte spela brännboll och oscar,spencer, co, filippa och emelie kom också:) man kan säga att killarna vann :) det var en grym kväll och nu ska jag se på film så vi höres (:

kyrkan

hej hej ska till kyrkan om 45 minuter :) här är lite bilder som jag och jennifer tog på skolan idag :)

Solat

Har pluggat i solen, har prov i kemi imorgon och jag hoppas på att jag får C i det. Efter att jag hade läst och svarat på frågor så lyssnade jag på boken i en ljudbilden och jag kanske somnade :) så nu gör det svina ont att sitta eller att göra något :)


shoppat

hej hej idag var jag och mamma på stan och shoppade, vi handlade en bh,en vit under kjol och ett par trossor som var vita som jag ska ha till min klänning som är ganska kort! sen köpte jag 2 ögon skuggor,1 masskara och ett nagellack från claudia för bara 10 kr!! :) jaja jag har ialla fall haft en bra dag :)

vm final mot schweiz nu ska vi vinna


nu kör vi sverige!!!!


film

sitter och ser på from prada to nada och den är helt okej men..:) ska snart plugga till engelska provet som vi har imorgon :)

Mitt packet


Mitt andra paket har kommit fler bilder kommer sen!:)

Nu har jag gjort klart min stol :)


haul på paketet från light in the box :)

http://www.youtube.com/watch?v=3Lboqtn-cXE

aaaaaaa MITT PACKET HAR KOMMIT!!


smink

hej hej har kommir hem från skolan och nu ska jag städa mitt smink :)

Minnen

Har kommit tillbaka från stugan med en låda full med minnen.jag tycker att det är Askul att gå ingen saker som man målade när man gick på dagis:) böcker med bilder och skolfotot :)


överaskingsfest

hej hje har nästan precis kommit hem ftrån en överaskingsfest för ebba, det varg hur roligt som helst :) det var sara,negin,elli,salma,leila,ebbba och destinee där. vi åt ,arsmellows,chips,kakor mm. en grym kväll. vi satt vid elden och pratade och spelade ett tjej spel och körde jag har aldrig... nu har jag duschat och ska se på film :) hoppas att ni har haft en bra kväll"!"

Före efter :)


Hemma igen

Hej hej nu är jag hemma igen för ett tag, har precis duschat och nu ska jag fixa mig för att fara :)


hockey

nu ärre hockey, svergie mot norge 2-0 till svergie efter första perioden:))) nu fortsätter vi så hära!!

onsdag

hej hje nu är det äntligen helg, efter skolan idag så var jag med olivia, vi tränade på vår låt till skolavslutningen:) det gck bra men det kommer att bli så nervöst när jag ska sjunga inför alla!!:O jag kom hem från henne vid 18.00 och sen åt jag middag och försökt skissa min bild till bilden den ska vara klar i veckan som kommer, men som tur är så har jag ju helgen att göra den på :) om ungefär 10 min är det hockey. så taggad!! helja svergie!!


Of to School then.

Hola! Nu är jag på väg till skolan:)


Vår

Nu är det vår, värmen är typ här och solen skinnet och blommorna blommar, fåglarna kvittar osv..:)


bomba ask

hej hej ställ gärna frågor på ask
 
http://ask.fm/CeciliaFransson

måndag:)

hhej nu väntar jag och mamma på att bullarna ska jäsa:)det har varit en bra dga och när jag kom hem så såg jag en post avi och jag trodde att det var min kläning som hade kommit så ag blev ju förstos asglad men det vissade sig att min bonuspappa hade beställt en ny skrivare, så jag får nog vänta tills nästa måndag innan min kläning kommer:/ jag tappade en kniv på min fot men som tur var det baksidan som landade på mmin fot men jag kommer så att få ett blåmärke där:( det känns så konrigt att det inte kommer att  vara några fler currlingträningar förren hösten, ännu ett tecken på att det är snat vår:)typ 37 dagar kvar:)nu äre 6 min
uter kvar till bullarna ska jäsas ut så vi ses:)

Mår inte så bra..

Hej hej jag har sjukt ont i huvudet för jag slog i det i någon metall säng igår så idag ska jag bara ta det lugnt och se på film och äta lite glass. Just nu sitter jag i min one pice och ser på sleepover:) ha en bra dag !


Bullbak

Hej hej nu har jag ock papper bakat ungefär 60 bullar:) mums!!


Lördag

Hej hej idag har jag varit i Vännäs på loppis och ett maraton,så jag såg på när folk sprang osv. Jag köpte 2 tavlor 10:- styck och en blomprydnat för 15:- en väldigt bra dag. Efter det så fot jag hem till Amanda och vi spelade tjejsnack ovh en av utmaningarna så skulle man äta en tesked med tandkräm och Amandas syster gjorde det!!:o skulle aldrig ha gjort det själv men hon var modig nog att göra det! :)


En bakvideo,klasskakemuffins med hjälp:)

Har hjälper jag dig att göra de bästa kladdkakemuffins:)


Pappa

Hej hej kom jag hem till pappa och ser på cake boss på tv för att få lite inspiration till vad jag ska baka :) annars är allt bra:)


Hkk

Vi bakar bröd på hkkn jag och Hanna gjorde mini baguetter:) super gott!

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_518386dcddf2b30d765da11c.jpg" class="image">


So

2 lektioner kvar tills franska prov,är lite nervös men jag tror att det kommer att gå bra:) men nu ska jag ha so


Sm broms


min medaj

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. min medaj har äntligen kommit. såååå glad!!!

Godmorgon

Vilken härlig morgon när man har fåglarna kvittra allt som saknas är solen..:)


En dag på stan:)