mer bilder :)


hemma igen

hej hej nu är jag hemma fast ändå inte utan jag är i fjällen,borgafjäll.jag kom hem från tallinn i fredags klockan 10.00 och klockan 20.00 samma dag så for jag till finland med en annan båt:) i tallinn så var vi gammla stan och i tv tornet, det var väldigt mycket som man kunde se därifrån. i tallinn köpte jag lyssande nagelack, jag köpte orange nagelack, om man håller nagellacket framför en lampa och sen går man in i ett mörkt rum så lyser dem och de lyser ganska länge:) den andra krysstnigen var en 23 timmars krysstning som man bara var på båten och man gick aldrig i land. vi kom till stockholm igen klockan 19.00 och då var det bara 7-8 timmars bilfärd hem till vännäs jag kom hem kockan 05.30 ungefär men jag kunde inte sova så jag satte mig i sovan och såg på tv för klockan 11.30 i dag så skulle jag till fj'llen(där jag är nu)men jag somnade ungefär 09.00 och sovde till mamma ringde och väckte mig:) men nu ska jag och  min kusin spela kort så vi höres:)
 
cecilia

tallinn

hej hej om ungefär 25 minuter så kommer min pappa och hämtar mig, då ska vi bila ner till stockholm och imorgon klockan 17.00 så går färjan över till Tallinn. jag, min pappa och min lillebror Rayan till Tallinn, det kommer att bli jätte roligt plus att jag har påsklov nu för jag kommer inte att vara på skolan onsdag eller torsdag :D vi kommer att komma hem på fredag kväll och sen söndag morgon så kommer mamma och hämtar mig hos pappa och då ska vi till fjällen. åka slalom hela veckan...helt underbart <3 till fjällen kommer min mamma, jag , min bonuspappa Ralf och min kusin Alexander att åka. det kommer att bli super roligt. detta kan lätt bli den bästa veckan på länge:) see you later!:)
ps. jag bakade lite idag så att Ralf och mamma inte skulle sakna mig så mycket :)
cecilia

måndag

hej hej idag har jag varit i skolan och nu sitter jag och skriver på mitt repotage och äter middag:) idag blev det nuddlar och kassler till middag :) väldigt gott!

En underbar helg:)

Hallå,ihelgen var jag och alexander,min kusin, och åkte slalom i skuleberget:) det var soligt och väldigt fin väder men det blåste väldigt kallt. Sen på påsklovet så ska alexander följa med till fjällen med oss, så då behöver jag inte åka endsam:) igår så klippte jag mig.det blev ganska bra.imorgon kväll kommer pappa och hämtar mig för då ska vi till Stockholm, sen klockan 17:00 så går färjan mot Tallinn som jag, rayan och pappa ska fara på.längtar så!!:)

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514ff461e087c322ef848fba.jpg" class="image">


Helg!!:)

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514cdf7de087c3232b22d074.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514cdfe3e087c322d60801bf.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514cdfe6e087c3231529490b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514cdfef9606ee7bbaabdb91.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3442245/7-3/pic_514ce023ddf2b33b3c0d80b8.jpg" class="image">


fredag

hej hej idag så är det fredag:) idag så hade jag prakriskt prov i hemkunsskap och då fick jag A :D sen så hade jag prov i matte som jag tror gick bra me jag tror att jag hade fel på en fråga 1d men det är okej :) sen direkt efter skolan så for jag och mamma ner till min mormor så det är där jag är nu :) vi sitter och ser på något tv program men alla sitter vid sina datorer:) har inte så mycket att skriv, det har varit en ganska lugn dag :)
 
cecilia

Kyrka:)

Hej hej står just nu i kyrkan och väntar på att Emilie ska få sin pizza. Har konfa träff idag och då brukar vi få pizza förre, fast jag äter inte pizza men Emilie ville att jag skulle hålla henne sällskap så därför är jag har nu:) idag slutade jag klockan 15:50 och dagen har gått bra vi hade läxförhör i idrott på hrl och det visste jag inte om men det gick bra, jag kunde det:) sen gick jag hem och nu sitter jag och ser på när Emilie äter pizza. Men nu ska jag vara social igen. See you later:)

Cecilia


skola

hej hej nu sitter jag på skoolan och har lunchrast, vi har lunchrast i ungefär 1h och 10 minuter,tjohoo. jag har precis gjort klart min engelska läxa och nu sitter jag och kollar på prinsessans lillians begravning:( jag fick höra förra veckan att hon hade dött och jag blev jätte ledsen:( ungefär 5 dagar efter att hon hade dött så fick jag veta det och då blev jag ännu mer ledsen. nu sitter jag och jag är ungefär så här-- nära att börja gråta:'( hon var så gullig. men snart har vi biologi om ungefär en halvtimme.ikväll så har jag konfa träff så då ska jag till kyrkan men vi höres.
 
cecilia

JAG HATAR FÄRJESTAD!

 
F************N MODO FÖRLORADE EFTER 57 SEK! JAG TÄNKTER ALDRIG FARA TILL KARLSTAD IGEN! JAG HATAR ALEXANDER SALAK OCH RICKARD WALLIN(ogillar kanske är ordet) VEM TROR DOM ATT DOM ÄR? NÅGRA SUPER STJÄRNOR? NÄE DU SKULLE INTE TRO DET!! SÅ LEDSEN FÖR ATT MODO ÅKTE UT:'( SÅ NU BLIR DET INGET MER HOCKEY TITTANDE!! #rödärglöd HOPPAS ATT FÄRJESTAD ÅKER UT I SEMIFINAL!! TACK OCH HEJ
 
// en väldigt ledsen person:'(

hockey

nu äre förlängning och det är sjukt spännadne, så nervös över modo. HEJA MODO!! <3

onsdag:)

hej hej idag har det varit skolan och jag fick igen mitt fysikprov, jag fick ett B så det är asbra! så glad. efter skolan så gick jag och destinee hem och sen följde hon med mig hem, vi pluggade och åt kakor:) mums! sen när hon gick så stod mamma och lagade mat för vi fick gäster, ullis och Adam kom. så när hon lagade mat gick jag ut med soporna. när hon var klar i köket så gjorde jag en päronkaka, det blev väldigt bra, sockerkaka i botten och på toppen päron, päronen blev söta och goda:) sen kom Ullis och Adam, då åt vi middag och till efterrätt åt vi kakor som jag och hanna bakade igår och min nybakade päronkaka:) nu sitter jag och ser på hockey<3 modo mot färjestad, det står 0-0 i 2 perioden, så nervöst,modo måste vinna!!:) jag har nästan gjort klart alla mina läxor, ska göra engelskan på hålltimmen imorgon och sen är jag typ klar:) men imorgon ska jag till kyrkan på komfan och förre det ska jag packa inför ihelgen, jag ska till min mormor ihelgen och på lördag ska jag åka slalom i skulleberget med min kusin:) det ska bli väldigt roligt, men nu måste jag gå tillbaka till hockeyn...ses
 
cecilia

tisdag

hej hej nu är det tisdag, andra skoladagen och jag är helt slut. snart så har jag match och jag och mamma var nyss på utvecklingssmatal. vi slutade idag klockan 13.30 och sedan dess har jag och hanna bakat:) vi bakade choclate chip cookies och chocklad snittar och tigerkakor och shakrutor och syltkakor både hallon och jorsgubb:) mums! annars har det varit en helt vanlig dag, rätt så lugn..jag håller på att fylla ut min recept bok med påskgodis och påskbak, längtar tills jag får testa dem, det ska jag nog göra nästa vecka eller på påskveckan vi får se:) men nu äre match...önska oss lycka till!:)

hålltimee!!

hej hej nu har jag håltimme, gick nyss till ica och köpe saker så att jag och Hanna kan baka när vi kommer hem :) här är lite bilder:)
 
cecilia

Måndag!:)

Det har varit en Asbra dag,skola sen var jag med JENNIFER och vi redigerade våran smink video:) sen for jag på träning och sen såg jag på hockey!!! #rödärglöd


Aaaaaaaaa:D

Så j**la glad!!! Modo vann!!!:)om modo inte hade vunnit hade vi åkt ut :/ MEN DE VANN!!! Så nu öre bara att ragga nästa match på onsdag!!:) har bra,så glaaaaaaaaad!!


still lördag:)

hej hej är hemma från backen nu och har nyss ätit:) det var en underbar dag, jag och malin for ditt vis halv tolv och när vi kom fram så satte vi på oss våran utrustning och köpte liftkort, då var klockan ungefär 13.00:) sen så åkte vi till 14.00 och då fikade vi, sen så såg vi att jesaja var där, så då åkte vi med honom till det stängde vid 16.00. det var super roligt att åka med malin och jesaja:)  sen så åkte vi hem och nu sitter jag här och skriver till er:) men nu ska jag se på film så vi höres:)
 

söndag:)

hej hej igår så var jag på curlinghallen från 14.00 till 17.00. jag och min mamma skulle stå i cafeterian och sälja mat och fika till hungriga curlingspelare:) sen så kom malin ditt så då sa jag åt henne att hon skulle stå med mig där. jag och malin hade hand om kassan och det var väldigt roligt att ta pengar;) se när vi skulle fara hem så började ralf köra åt fel håll och jag undrade vars vi skulle men mina föräldrar ville inte berätta det för mig :/ men då vissade det sig att vi skulle äta på en kina resturang :D och det var väldigt gott! sen när vi for hem så kom jennifer över och vi visste inte vad vi skulle göra:/ så vi började skypa med en massa folk, sen så tänkte jag att vi skulle se en film, men jennifer visste inte vad hon ville se så jag tänkte vara snäll och sätta på en justin bieber film(så snäll jag är!) så vi såg på justin bieber- rise to fame :) och den var......ja den var väll sisådär eftersom jag inte gillar justin bieber så satt jag och flättade jennifers hår, hon låg i min säng och jag log på golver:) men jennifer gillade den och det var väll bra. sen när hon gick hem vid 23-tiden så tnkte jag se på en film som justin bieber inte  var med i:) så jag såh på filmen LOL men miley cyrus och demi moore, den var väldigt bra och en film som jag skulle kunna tänka mg att se fler gånger. men om ungefär 10 minuter så kommer malin och då ska vi fara till buberget, jag ska åka slalom och hon ska åka snowboard:) det kommer att bli jätte roligt och jag har aldrig åkit  där och därför kommer det att bli roligt med en annan backe att åka i:) men skriver mer ikväll eftersom jag borde göra mig iordning nu..vi ses!:)

Natt:)

Hej hej,idag har jag varit med Jennifer vi hade photoshot i mitt sovrum och det var väldigt roligt,jag sminkade henne och mig själv sen tog jag kort på henne och det blev många fina kort men jag redigerade bara några och jag måste säga att det är väldigt roligt att bara sitta och redigera bilder:) men ikväll så har jag inte gjort så mycket,först så var Jennifer här sen så
Tänkte jag sätta på en film men jag kom mig aldrig för det så istället så har jag plattat håret,jag har fixat mina naglar och jag har fixat min smink låda och jag har hunnit prata med min syster som ringde ikväll och det var väldigt trevlig att höra hur hon mår och har det:)sen så har jag bara kollat runt på fb,instagram och twitter. Så jag tänkte gå och Nanna kudden för om några timmar ska man upp och fara til curlinghallen.imorgon så ska jag och mamma stå i caféet på curlinghallen,eftersom det är div1 i Umeå ihelgen,det kommer att bli jätte roligt, min tränare kommer att träna så då kan jag få se honom och hans lag spela:) sen på kvällen ska jag kanske vara med Jennifer och destinee om de inte ska göra något annat annars så får jag ta en lugn kväll hemma och se på film:)på söndag så ska jag och min kompis Malin till buberget,hon ska åka snowboard och jag ska åka slalom.det kommer att bli jätte roligt,jag har aldrig varit på buberget och därför kommer det att vara roligt men lite omväxling:) men vi hörs om några timmar.hejdå:)


äntligen!!

äntligen så är praon avklarad, så nu är det helg och på måndag så är det vanlig skolan, kanske inte så kul men nu är det helg!! :D ska kolla om jag kan vara med jennifer ikväll och kanske se på film och jag ska fråga henne om jag får ta kort på henne till k-ung som är en bild tävling, för jag tänkte fota min syster men hon kunde inte komma ikväll så jag ska fråga jennifer om hon slutar snart:) hörs sen..:)

tisdag

hej hej, är med destinee
 

torsdag:)

halo, jag vet att det inte är torsdag idag men det går inte att blogga från min mobil :( så nu tänkte jag berätta om min torsdag, i torsdag så hade jag och mamma en mor och dotter dag. det är väldigt roligt, dagen började med att jag och mamma for på wilma för att fixa våra ögonbryn och ögonfransar :) det gjorde inte lika ont som förra gången jag gjorde ögonbryna:) sen gick vi till busstationen för att btya kort men det var en sjukt lång kö :o så vi gick på bio istället med mammas kompis och hennes son Adam, vi såg röjr ralf, den var helt ok för att vara en barnfilm. sen så var dagen slut. men det var en helt otrolig dag :)sen i helgen så har jag varit hos min pappa och jag har mest varit med Rayan och inte gjort så mycket, jag bakade en äppelkaka men det var nog allt.det var ju melodifestivalen i lördag och jag hejade inte på någon men jag hoppade att anton skulle vinna men robin är helt ok:) sen så kom jag hem idag och när jag skulle öppna dörren så var den låst och ingen var hemma, jag hade ingen nyckel så jag fick sätta mig i trapphuset och se på netflix tills mamma och ralf kom hem, men det var helt okej golvet kanske inte var det mjukaste men det var alright!:) nu så håller jag på att baka flower power muffins till träningen imorgon, så jag måste gå nu ses!
ps. imorgon börjar praon, jag ska praoa på cafe victoria:)
pps. jag fick två sminkboxar av mamma idag:D så lyckligt:)
ppps. lagade middag idag, pasta och korv:)
 
cecilia

hej hej

hej hej är hos destinee just nu men hon sitter och äter sen ska vi nog gå ut och gå tror jag....fast jag vet inte. idag har jag varit och åkt slalom men nu är destinee klar ses!:)

cecilia

SM

Hej hej idag spelade vi 3 matcher och vi vann 2 av dem så vi blev trea!!:) tänk trea av femton lag!!:D men jag har typ stukat fingret:'( stabilt!! Men snart går tåget,18:45, och vi kommer att vara framme klockan 06:45 men jag skriver mer ikväll är så sjukt glad just nu!!!😃


Lördag!:)

Hej hej idag så har vi spelat 4 matcher vi vann 2 och förlorade 2 imorgon ska vi spela om 4/5 plats tror jag, hoppas att det går bra eftersom vi har mött dem i härnesand förut så borde det bli bra bara om vi koncentrerar oss och peppar varandra:) imorgon ska vi åka hem, vi åker nattåg. Det går typ ett tåg var 5 minut :o jag e rädd för tåg!!:omen vi hörs imorgon!:)

Cecilia


Karlstad

Hej hej just nu sitter jag på tåget, vaknar klockan 04:00 för att tåget skulle gå klockan 05:12:/ vi är i härnesand nu och vi kommer att komma till Stockholm klockan 11:40 tror jag och i Karlstad klockan 15:00 men nu ska vi sitta på tåget i 8 timmar. Man får lyssna på musik och försöka sova eftersom vi ska spela 4 matcher imorgon och det är träning ikväll:) men det kommer säkert att bli bra,bara jag får sova lite men det är svårt eftersom det är tunnlar överallt som man får ont i huvudet av:/ men det blir bra, hörs om en stund hej!:)

Cecilia