sminkbord !!

hej är så sjukt glad just nu. mitt sminkbord är äntligen hemma!! mamma och ralf var snälla och åkte till sundsvall idag och köpte det:) är så glad! imorgon så ska de börja skruva ihop det!!! :D
 

måndag

hej hej idag så vaknade jag vid 12 och då åt jag och duschade:) sen så började jag städa mitt rum för jag skulle möblera om det och så. vid 16.00 ( och då hade jag städat i 4 timmar!!!!) så började vi flytta möbler( tanken var att jag skulle städa hela veckan och i slutet av veckan så skulle jag flytta möbkerna) men nu har jag flyttat möblerna och det ser helt annorlunda ut här!:)men om typ 2-3 veckor så får jag mitt nya sminkbord!!(tror jag :) sen så for jag till jennifer och vi skulle möta destinee vid bräntis :) så jag har varit med destinee,jennifer och ebba ikväll :) jätte roligt! sen träffade vi också c.o, robert och alexander :) men nu ska sätta på en film :) hare gött!
p.s soorrry för att jag inte har lagt ut någon haul video men jag har inte pallat att redigera den, men jag ska försöka gööra det imorgon :) hejdå:))
 

Semester haul!:)( victoria secret,gekås

Hej hej kunde inte visa alla saker men om ni vill se hel så finns den på min youtube kanal:bakomceciliaskamera:)


hur många nagellack har jag??

hej hej under min semester så köpte jag kanske 13 nagellack och nu när jag kom hem så räknade jah mina  nagellack och nnu har jag......65 stycken :D
 

hemma!! :D

hej hej kom hem vid halv sex kanske :) efter 3 veckor i husbilden så kommer jag att få sova i min egen säng i natt!!! på fredag så åker jag till frankrike så jag måste ha klar min packning tills dess och städa ur hela mitt rum, jippi!! men det har varit en underbar semester men många uppleverser och nya människor. jag har bland annat varit på gekås,titanic utställning,kiviks marknad, mårbacka och mycket mera:) men tiden går fort när man har roligt :) pallar inte skriva mer kväll men imorgon kommer min haul video och så ska jag berätta mer om vad jag har gjort :) hare gött så länge!
 

Lugn kväll

Hej imorse så gick vi på Kiviks marknad igen och jag köpte lite smink borstar, en maskara, pennor, och en väska!!! Efter en och halv dag av letande, efter att ha gått tillbaka till samma stånd minst 10 gånger så har jag hittat en väska men jag är fortfarande lite osäker på den.. Men efter att jag har använt den ett tag så kanske den passar:) det har varit en lugn kväll och just nu är vi på Skånes Hawaii som det kallad:D och ikväll har vi sett terra Nova och jag har druckit min 'top model' dricka, som inte var så god men men nu ska kag sova så vi får höras :)

https://cdn2.cdnme.se/3442245/7-3/pic_51e5c785e087c3640065e3bc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3442245/7-3/pic_51e5c792ddf2b31e8cb913af.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3442245/7-3/pic_51e5c7dfe087c3650768e3b3.jpg" class="image">


Cory monteith

Hej fick veta igår att cory monteith inte längre finns på våran jord.. Vilket gjorde mig väldigt ledsen för han var en av mina idoler. Det går inte att tänka sig att han inte finns längre, tänk på Lea och hans familj.. Finns inga ord....#ripcorymonteith #staystronglea


Kiviks marknad :)


On the road

Hejsan, jag vet att jag inte har skrivit på fem hundra år!!! Men det är svårt nu när man är på semester:) men det ska bli bättre! Just nu sitter jag i bilen påväg till mårbacka:) som vi ska gå till imorgon :) igår var vi i Orsa på deras björnpark, deras isbjörnsbjörn avdelning är den största i hela världen!!🐻 Men igår regnade och åskade det..inte najs,, men idag är det strålande sol så vi ska sola bör vi kommer fram:) sen har vi varit på dollar store idag där jag inte köpte så mycket men lite köpte jag,som jag kan vissa sen:) men nu ska jag sova!! För vi gick upp vid 8-8:30 idag :o juste jag har verkligen börjat gilla miss Li. Jag var på skullefesrivalen ihelgen och så var hon där och sen dess har jag lyssnat på henne, just nu lyssnar jag på "här kommer natten" ahh gillar verkligen henne men vi höres :)


Husbilssemsester 😍

Är framme i Orsa :)


En dag på #technichus :)


imorgon kommer bilderna!! :D

 

rotsidan

hej hej vid 18:00 tiden så for vi till rotsidan och vi kom hem vid 21:30 efter att vi hade kört lite fel :P men vi kom hem till slut. jag har väldigt ont i ryggen och vi ska beställa en tid hos en kotknäckare imorgon och vi får hoppas att det blir bättre! :D men  nu tror jag att vi ska se på en film och jag tror att det blir the notebook eller så  blir det att se på gossip girl :)  men jag ska lägga ut lite bildder som jag tog på rotsidan imorgon, vi höres :) 

en dag på stranden :)